Skoči na vsebino

Simona Semenič : Skrivno društvo KRVZ

Podrobnosti knjige

Romani / e-knjige za mladostnike

Skrivno društvo KRVZ

Simona Semenič

Nekega večera Črt na nebu zagleda skrivnostno senco. Zdi se mu, da vidi zmaja. O nenavadnem doživetju bi rad povedal prijatelju Vidu, a kaj, ko sploh ni priložnosti, saj mu tudi Vid želi sporočiti novico o vznemirljivem odkritju. V rokah njegovih novih prijateljev, Kaja in Izi, se je namreč znašel skrivnostni zemljevid. Otroci se skupaj lotijo raziskovanja in se v hipu znajdejo sredi napete pustolovščine …


Lastnost Vrednost
Založba Mladinska knjiga
Ilustracije ilustracije Tanja Komadina
Leto izdaje 2021
Strani 312
Jezik slovenski
Tip datoteke epub
ISBN 9789610162209

Izvodov na voljo:


  • Prost
  • Prost
  • Prost
  • Zaseden

    Še 3 dni 35 min in 6 sekund

Pokukaj v knjigo

Simona Semenič: Skrivno društvo KRVZ
Simona Semenič: Skrivno društvo KRVZ
Pokukaj v knjigo ...

Dolg opis

Dogajanje romana je postavljeno v Ljubljano in ko sledimo zgodbi, se lahko tudi sami odpravimo po poteh druščine. Roman je svojevrstna motivacija za odkrivanje znanih in manj znanih kotičkov prestolnice, obenem pa tako univerzalna, da bo nagovorila slehernega bralca in bralko, ob njej se bodo zabavali tako otroci, kot njihovi odrasli.

Ilustratorki Tanji Komadina je z naslovnico in ilustracijami v notranjosti uspelo imenitno ujeti duha te literarne poslastice za prednajstnike, v kateri se mojstrsko meša fantazijsko z realističnim. Prepričani smo, da bo knjigi Skrivno društvo KRVZ pripadlo pomembno mesto v sodobni mladinski književnosti, vabljeni, da se pridružite pustolovščini!

Nominacija za Levstikovo nagrado 2021 za izvirno leposlovje za otroke in mladino.

Dobitnica nagrade modra ptica 2020.